یک موتور دیزل ژنراتور برای راه اندازی مانند هرموتور احتراق داخلی دیگری احتیاج به یک نیروی اولیه دارد.این نیرو باید بین 150 تا 250 دور در دقیقه گشتاور ایجاد کند.هنگامی که استارت شروع به چرخاندن فلایول کند.میل لنگ نیز به گردش درمی آید و سپس حرکت پیستون ها آغاز میشود.به طور کلی موتور استارت وظیفه دارد انرژی ( الکتریکی،هوا یا هیدرولیک) را بگیرد و آن را به انرژی مکانیکی چرخشی تبدیل کند. تا موتور را به اندازه کافی سریع بچرخاند.تا با ادامه فرآیند احتراق آغاز شود.
استارت ها در دیزل ژنراتور معمولا 3 نوع هستند.استارت های هیدرولیک،پنوماتیک و الکتریک:
اساس کار استارت های نوع اول به اینگونه است که انرژی را به صورت روغن تحت فشار داخل یک پیل پیستونی ذخیره میکند.روغن توسط یک سوپاپ دستی یا یک شیر برقی آزاد میشود.این روغن آزاد شده باعث چرخش چرخ دنده های استارت شده و موتور را تا رسیدن به دور موتور احتراقی همراهی میکند.در این نوع موتورها به علت عدم ایجاد جرقه احتمال آتش سوزی وجود ندارد.
در موتورهای استارت پنوماتیک، نیروی آغازکننده هوای فشرده و یا گازهای بی اثر میباشد.این نوع استارت ها عمدتا در صنایع ساختمانی کاربرد دارند.این مدل استارت ها نیز امروزه کمتر استفاده می شود. نوع سوم یا امروزی استارت های الکتریکی هستند.انرژی برقی این موتورها در واقع از باتری های دیزل ژنراتور تامین میشود.این مدل از استارت در موتور های جریان مستقیم استفاده میشود.
اگر موتور دیزل ژنراتور خود را روشن کردید و میل لنگ آهسته چرخید و یا اصلا نچرخید.به طوری که موتور وارد مرحله ی احتراق خودکار نشود.به طور کلی 3 دلیل وجود دارد: دلیل اول توان پایین باتری است. دلیل دوم مقاومت راه اندازی بزرگ است و یا اتصال متحرک و استاتیک سوئیچ الکترومغناطیس احتمالا سوخته است.دلیل سوم اتصال ضعیف میباشد.روش های خاص بازرسی و تعمیر استارت در اینگونه موارد به شرح زیر است:
برای افزایش طول عمر و بهبود عملکرد استارت شما نکاتی وجود دارد که رعایت آن ها باعث کاهش هزینه های شما در نگهداری از موتور دیزل ژنراتور شما میشود.این نکات به شرح زیر است:
استعلام قیمت، ثبت سفارش و درخواست مشاوره خود را برایمان ارسال کنید
در کمترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.