پایور دیزل آسیا

8 مورد از محل های نصب دیزل ژنراتور
دیزل ژنراتور وسیله ای است که کار تامین و تولید برق اضطراری یا دائم را انجام میدهد. دیزل ژنراتور ها را بر اساس قدرت خروجی آنها دسته بندی می کنند. قدرت دیزل ژنراتور اغلب بر اساس KVA (کیلو ولت آمپر) یا KW (کیلو وات) سنجیده می شود. هر KW برابر با 0.8 KVA می باشد.
همانطور که از نام دیزل ژنراتور پیداست از دو بخش اصلی :
- موتور دیزل (تولید کننده انرژی مکانیکی از سوخت دیزل)
- ژنراتور (تبدیل کننده انرژی مکانیکی موتور دیزل به انرژی الکتریکی) تشکیل شده است.
برق اضطراری
یک تابلو برق الکتریکی نیز کار کنترل و حفاظت دیزل ژنراتور را در شرایط مختلف کارکردی و بارگیری انجام میدهد. این تابلو تحت عنوان تابو کنترل دیزل ژنراتور شناخته میشود و دارای انواع مختلفی است.
برای اینکه دیزل ژنراتور قادر به تامین برق باشد باید موتور دیزل و ژنراتور به هم متصل گردند و یک تابلو کنترل نیز به مجموعه اضافه گردد. به این عمل یعنی اتصال موتور دیزل به ژنراتور و نصب روی یک شاسی فلزی در اصطلاح کوپله کردن (Coupling) میگویند.
از برندهای مطرح در زمینه موتور دیزل میتوان به پرکینز (Perkins) انگلستان، کامینز (Cummins) آمریکا و ولوو (Volvo Penta)سوئد اشاره کرد. شرکتهای استمفورد (Stamford) انگستان ،لوری سومر (Leroy Somer) فرانسه و مکالته (MeccAlte) ایتالیا نیز از برترین برندها در زمینه تولید ژنراتور میباشند.
شرکتهای بزرگ کوپله دیزل ژنراتور موتور دیزل و ژنراتور را به طور جدا از تولید کنندگان عمده آن در دنیا تهیه میکنند و پس از کوپله دیزل ژنراتور ،بسته به نیاز (با کانوپی سایلنت، شاسی موبایل و … ) به بازار عرضه میکنند.
از کوپله کاران (پکیجر Packager) بزرگ دیزل ژنراتور میتوان به FG Wilson انگلستان و Cummins Power انگلستان اشاره کرد. شرکت FG Wilson پکیجر اصلی کمپانی پرکینز انگلستان و Cummins Power پکیجر اصلی دیزلهای کامینز میباشند.
دیزل ژنراتور با توجه به نوع ژنراتور آن میتواند جریانها و ولتاژهای متفاوتی را جهت کاربریهای مختلف تامین نماید.
امروزه با گسترش صنایع ، جوامع بشری بیش از پیش به انرژی و به خصوص ،انرژی الکتریکی وابسته گردیده اند. اکنون در بسیاری از صنایع و حتی کاربریهای عادی تهیه و تامین دیزل ژنراتور به عنوان جزء جدا نشدنی از پروسه انجام کار مبدل گردیده است.
در ذیل برخی از کاربریهای دیزل ژنراتور آمده است .
- مراکز درمانی و بیمارستانی (اتاق های عمل ،بخش های مراقبت ویژه و … )
- مراکز ارتباطی و اطلاعاتی (ایستگاه های مخابراتی ،پایگاه های اطلاعاتی و ماهواره ای و … )
- اماکن تجاری ،اداری و رفاهی (فرودگاه ها ، هتلها ، رستوران ها ، ورزشگاه و … )
- آب و فاضلاب (تصفیه خانه ها ،ایستگاه های تقویت فشار ،خطوط انتقال و … )
- نفت و پتروشیمی (پالایشگاه ها ،سکوهای نفتی ،پستهای تقویت فشار و … )
- عمران ( راه سازی ، سد سازی ، پل سازی و … )
- صنعت و معدن (کارخانه ها ،خطوط تولید ، اکتشاف ،حفاری ،استخراج و … )
- مناطق دور از شبکه (ویلاها و کمپ های کوهستانی ،پایگاههای مدیریت بحران و … ) کشاورزی و …. بسیاری موارد دیگر .
برق اضطراری
شایان ذکر است که دیزل ژنراتورها را اغلب با توان نامی آنها (Standby Power) می شناسند. لذا باید توجه داشت در صورتی که شما قصد استفاده دائم از یک دیزل ژنراتور را دارید باید میزان این توان ثابت را که تحت عنوان Baseload Power شناخته میشود از فروشنده درخواست نمایید. این توان دائم در هر دیزل ژنراتور از توان نامی دستگاه پایین تر میباشد.
لینک مقاله قبلی : https://paivardiesel.com/Default.asp?Action=SHOWPRODUCT&PID=76745