پمپ روغن دیزل ژنراتور برای جریان یافتن روغن در موتور دیزل ژنراتور استفاده می شود. پمپ ها در پایین میل لنگ جایی که روغن ذخیره می شود، قرار دارند. پمپ روغن برای حفظ روانکاری موتور شما بسیار ضروری است. این قطعه طراحی پیچیده ای دارد که به یاتاقان ها، شفت ها و پیستون ها کمک میکند تا از گرمای اضافی خلاص شوند و درحین حال اطمینان حاصل شود که همه چیز به درستی اجرا می شود. اگر موتور دیزل ژنراتور منظم و صحیح کار نکند دچار گرفتگی و توقف های بیجا می شود که هزینه های زیادی در پی داشته و باعث اتلاف وقت می شود. پمپ روغن باید همیشه درست کار کند، زیرا کوچک ترین نقصی در آن موتور را به طور کامل از کار می اندازد. اگرچه تشنج موتور بدترین سناریو است ولی یک پمپ روغن خراب میتواند آسیب ها موضعی نیز ایجاد کند. زیرا نمی تواند فشار کافی روغن را ایجاد کند. پس ممکن است موتور در برخی از نواحی در اثر کمبود روغن دچار آسیب ناشی از گرما و سایش شود.
هرگونه تشنج در موتور می تواند به هزینه های گزاف تعمیر و خرابی های پیش بینی نشده در موتور منجر شود. می توان با سرویس و نگهداری معمول و سرویس های روتین از وقوع چنین پیشامد هایی جلوگیری کرد. پمپ روغن در هسته ی بخش سیستم روغن کاری قرار دارد و مانند قلب این سیستم عمل می کند. وقتی موتور با سرعت بالا درحال کار است. این سیستم مانعی برای افزایش دما درنتیجه ی اصطکاک بالا می باشد. دمای بالا جدا از آسیب های وارده به موتور یکی از علل افزایش سوخت می باشد. هر پمپ روغن نیز دارای فیلتری است که برای از بین بردن هرگونه زباله ی قابل توجه مربوط به روغن که ممکن است در طول زمان جمع شده باشد طراحی شده است.
افت توان و کاهش عملکرد موتور می تواند ناشی از خرابی پمپ روغن باشد. خرابی پمپ هم ممکن است به دلیل فرسودگی و فشار، نگهداری ضعیف یا آسیب ناشی از تجمع زباله یا موارد دیگر باشد. تشخیص خرابی پمپ و علت آن ممکن است چالش برانگیز باشد و شما را درگیر هزینه و زمان تعمیر زیادی بکند. اگر خرابی پمپ روغن به علت اصطلاک باشد به راحتی می توان آن را تعمیر یا تعویض کرد. اما اگر خرابی آن براثر نصب یا استفاده ی اشتباه و یا استفاده از قطعه ی تقلبی به جای اصلی باشد ممکن است تعمیر آن دشوارتر باشد. این خرابی ممکن است بر اثر یک خراب کاری فردی یا محیطی هم باشد.
به طور کلی دو دلیل برای خرابی پمپ روغن وجود دارد یکی عدم نگهداری و سرویس مناسب این قطعه و موتور، دلیل دیگر کمبود روغن یا استفاده از روغن نامرغوب می باشد که اینکار باعث عدم توانایی ارسال روغن توسط پمپ به نواحی مختلف موتور می شود و پمپ تحت فشار مضاعف قرار میگیرد. درنتیجه موتور هم به علت کار با روغن ناکافی دچار خرابی می شود. پمپ روغن توسط میل لنگ به حرکت درمی آید و سایر بخش های متحرک موتور را روغن کاری می کند. اگر موتور سرد باشد ممکن است پمپ روغن به علت ویسکوزیته ی پایین روغن نتواند آن را به بخش های مختلف موتور برساند و برداشت شما این باشد که پمپ روغن دچار نقص شده است. وقتی موتور گرم میشود عملکرد سیستم گردش روغن نیز بهبود میابد. پمپ روغن مایع روان کننده را از طریق سوراخی در پایین میل لنگ وارد بلوک سیلندر می کند. این فرآیند نیاز به نیروی فشار دارد، بنابراین پمپ روغن باید به میل لنگ متصل باشد. با حرکت پیستون به جلو و عقب در داخل سیلندر، میل لنگ میچرخد. پمپ روغن این مایع روان کننده را از میل لنگ خارج میکند و به سمت بلوک سیلندر میفرستد. بصورت کلی شایع ترین علل خرابی پمپ روغن به شرح زیر است:
برای تشخیص این خرابی شما باید چند علامت و نشانه ی حیاتی را بررسی کنید. مانند: کاهش فشار روغن، افزایش صدای موتور و کاهش عملکرد موتور همچنین از سایر نشانه های خرابی پمپ روغن میتوان به افزایش دمای موتور و نشتی روغن اشاره کرد.
اگر مشکوک به خرابی پمپ روغن دیزل ژنراتور خود هستید،واجب است که در اسرع وقت آن را توسط یک تعمیر کار حرفه ای بررسی و تعمیر کنید و درصورت لزوم برای جلوگیری از آسیب بیشتر به موتور آن را تعویض کنید. به این نکته نیز توجه داشته باشید که نشت روغن میتواند بسیار خطرناک و باعث آتش سوزی شود. همچنین نشان دهنده ی این است که خرابی پمپ روغن میتواند شدید باشد. کاهش سطح روغن و افزایش مصرف آن میتواند نشانی از نشتی احتمالی یا خرابی پمپ روغن باشد. بنابراین همیشه سطح روغن موتور دیزل ژنراتور خود را کنترل کنید.
پمپ روغن همانند قلب موتور دیزل ژنراتور شماست که مایع روان کننده ی حیاتی موتور را درون آن به گردش درمی آورد و بی توجهی به حفظ و نگهداری آن یا استفاده از یک پمپ تقلبی به جای اصلی میتواند آسیب زیادی به موتور شما وارد کند. انجام اقدامات زیر میتواند به حفظ سلامت قطعه و موتور شما کمک شایانی کند:
برای جلوگیری از خرابی روغن سازندگان موتور های دیزل ژنراتور فناوری ها و روش های گوناگونی را توسعه داده اند که بهترین آن ها سیستم بای پس روغن میباشد. تعبیه کردن فیلتر ذرات روغن و استفاده از سیستم مدیریت حرارتی تعدادی از این فناوری ها برای اطمینان از عدم خرابی پمپ روغن می باشد. توجه داشته باشید که داشتن شماره ی قطعه و برند و مدل و شماره سریال موتور برای تهیه ی قطعه ی جایگزین برای موتور شما ضروری است. لطفا با نظردهی و امتیازدهی خود ما را در تولید مطالب مفیدتر و مورد نیاز تر برای خود یاری کنید.
موتور یکی از اصلی ترین قسمت های دیزل ژنراتور است که با مصرف سوخت دیزلی و یا گاز، برق مورد نیاز را تأمین می کند. ساخت ژنراتور های گازسوز با توجه تولید دمای بیشتر دارای آلیاژی مخصوص می باشند و همچنین ابعاد بزرگ تری نسبت به موتور دیزلی در رنج توانی یکسان دارند. ژنراتور گازسوز قیمتی حدود 2.5 برابر بیشتر از ژنراتور دیزلی دارد . همچنین لوازم یدکی ژنراتور گازسوز کم یاب می باشد و هزینه های نگهداری بالایی دارند ولی در دراز مدت هزینه سوخت به صرفه تری خواهند داشت.
آلترناتور در واقع منبع تولید الکتریسیته است که به آن دینام نیز گفته می شود. در آلترناتور یک قطعه بسیار مهم به نام AVR وجود دارد که این قطعه وظیفه تولید سطوح ولتاژ مورد نظر را دارد و با استفاده از یک پتانسیومتر که بر روی آن قرار داده شده است می توان مقدار آن را تنظیم نمود. مدل های قدیمی ژنراتور دارای شفت بودند که نیاز به ساخت صفحه واسط داشتند ولی در حال حاضر با استفاده از صفحه فلایویل که خود کمپانی سازنده برای آن می سازد دیگر نیاز تغییراتی از سمت پکیجر نمی باشد.
برد کنترلر Diesel Generator وظیفه مدیریت و نمایش خطاها در دیزل ژنراتور را دارد. از طریق برد کنترلر می توان برنامه های زمانبندی شده و هوشمند به دستگاه داد و همچنین زمان های راه اندازی دستگاه و خاموش شدن را می توان تنظیم نمود. برد کنترلر با ارتباط مؤثری که دارد از طریق سیستم CAN با ECU موتور ارتباط میگیرد که علاوه بر نمایش پارامتر های مهم امکان برنامه ریزی را نیز فراهم می سازد. کنترلر های در انواع مختلف ساده، اتوماتیک، پارالل ساخته می شوند. از برند های معروف این صنعت می توان به دیپسی و کمپ و دیتاکام اشاره کرد. سرویس نگهداری و عیب یابی دیزل ژنراتور، برد کنترلر ها بسیار کمک می کنند و کار با آن ها نیازمند دانش تخصصی می باشد.
باتری موجب می شود Diesel Generator برای استارت همیشه آماده و برق استارت را تأمین کند. دیزل ژنراتور زمانی که روشن است از طریق دینام باتری را شارژ می کند ولی اگر مدت زمان زیادی دستگاه خاموش باشد و دینام باتری را شارژ نکند در این صورت با استفاده از شارژر که درون تابلو برق دیزل ژنراتور قرار میگیرد باتری را شارژ می شود تا همیشه دستگاه آماده به کار باشد. در صورتی که شارژر استفاده نشده باشد باید دستگاه هر مدت یکبار روشن شود تا باتری دستگاه به اصطلاح نخوابد. با توجه به توان دیزل ژنراتور باتری استفاده شده می تواند یک یا دو عدد باشد. میزان سلامت باتری باید به صورت مرتب بررسی شود تا دچار اختلال در شروع به کار دستگاه نباشید.
مشاوره و برآورد توان دیزل ژنراتور (اعزام کارشناس) قبل از خرید و ارائه خدمات پس از فروش
اگزوز که کار آن خروج دود حاصل از سوختن است می بایست توانایی تحمل دماهای بالای حاصل از عملکرد موتور را داشته باشد. اگر موتور دارای اگزوز نباشد موجب داغ کردن و خفه شدن موتور می شود. اگزوز توسط شرکت پایور دیزل آسیا طراحی و ساخته می شود. این اگزوز ها دو جداره بوده و با شکست صدای خروجی حاصل از احتراق، تا حد زیادی باعث دمپ شدن صدا می شود. مسیر خروجی اگزوز کاملاً عایق کاری می شود تا دمای حاصل از آن به داخل اتاق و یا کانوپی سایلنت برگشت نکند. اگزوز دیزل ژنراتور دارای ابعاد مختلفی متناسب با توان دیزل ژنراتور می باشد.
سیستم خنک کاری در Diesel Generator به صورت هوا خنک می باشد به این صورت که هوا از سمت ژنراتور مکیده و از سمت رادیاتور خارج می شود. از درون پره های رادیاتور شبکه آب جاری است که با عبور هوا خنک شده و وارد سیستم خنک کننده دستگاه می شود. نقطه ای که آب خنک می شود دقیقا همان رادیاتور می باشد. با قرار گرفتن مقابل رادیاتور متوجه هوای گرم خروجی از آن می شوید که این همان دمای موتور می باشد که در حال خروج از قسمت رادیاتور است. رادیاتور به همراه موتور وارد کشور می شود و رادیاتور هر موتور فاریک می باشد.
استعلام قیمت، ثبت سفارش و درخواست مشاوره خود را برایمان ارسال کنید
در کمترین زمان با شما تماس خواهیم گرفت.